Heategevusfondi vahendusel jõudsid kingitused 700 turvakodulapseni

LEPM
Copy
Kingitused.
Kingitused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üheteistkümnendat aastat koguti kokku kingisoovid lastelt, kelle koduks on asendus- või turvakodu. Ka tänavu jõudsid kingitused ja jõulurõõm SEB Heategevusfondi heade annetajate toel „Jõulusoovide puu“ kaudu 700 Eesti turva- ja asenduskodudes peatuva lapseni.

Pühade ajal kohtus jõuluvana ka lastega, kelle kultuuriruumis ei olnud jõuluvana varem käinud, nii oli tema külastus ja kingituste toomine tõesti imede ime.

„Tänan südamest kõiki annetajaid ja vabatahtlikke, kes olid oma aja, mõtete, südamega laste heaks detsembris kaasamõtlemas ja toimetamas! Eriline tänu Omniva kulleritele, kes kõik pakid kingikontorist õigeaegselt peredesse toimetasid. Kasvatajad ja perevanemad jagasid oma tagasisides, et kingitused tõstsid laste enesekindlust ja usku headuse võimalikkusse – sellesse, et ka nende elus on soovide täitumine võimalik. Kodanikuna abivajajate märkamine ja nende heaks oma toetuse andmine ei seisne ainult rahaülekande tegemises, vaid näitab ühiskonna küpsust ning annab inimestele suurepärase võimaluse väljendada oma isiklikke väärtusi ja valikuid. Inimeste maailmapilt avardub, sest saadakse osa lugudest, millega muidu ilmselt kunagi kokku ei puutuks,“ ütles SEB Heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi.

MTÜ SEB Heategevusfond on loodud nende laste heaks, kes ei saa kasvada oma päritolu peres. Fond kogub annetusi ja teostab aasta ringi mitmesuguseid projekte turva- ja asenduskodudes peatuvate laste toetuseks ning annab välja stipendiume.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles