Talveöös kõlavad armastuslaulud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Talveöö laulupidu saab teoks juba 6. korda.
Talveöö laulupidu saab teoks juba 6. korda. Foto: Monika Otrokova

Talvepealinna üks armastatumaid muusikasündmusi, sedapuhku juba 6. talveöölaulupidu toimub 25. jaanuaril Otepää kultuurimaja pargis. Pidu on sellel aastal pühendatud armastusele.

Kultuurimaja laval astuvad üles koorid üle Eesti. Esitamisele tuleb 17 eestikeelset laulu. Solistid on Alen Veziko, Allan Kasuk, Margit Tali ja Jorma Riivald. Saateks mängib Margit Tali Bänd. Õhtut juhib Mare Taar.

"Sellel aastal on pidu pühendatud armastusele ning seda kõige laiemas mõttes – armastada võib ju ka ema ja isa, kodumaad, häid sõpru ja kalleid inimesi," selgitas peo üks pikaaegsetest korraldajatest, Otepää kultuurimaja perenaine-kultuurikorraldaja Merle Soonberg. "Inimene, kes kodakondseid ning naabreid armastab ja neist hoolib, ei tee kunagi kurja. Ootamegi kõiki Otepääle oma armastust läbi laulusideme kinnitama!"

Arvesse võttes peo teemat, on kõik osalejad ja pealtvaatajad oodatud peole tulema punaste südametega. Kaasa võib võtta ka endale kõige kallima inimese.

Kõik koorid, kes soovivad ennast Talveöölaulupeole kirja panna, saavad seda teha 20. jaanuarini Merle Soonbergi e-posti aadressil.

Talveöölaulupidu on kõigile tasuta. Peo korraldab Otepää Kultuurikeskused, toetavad Otepää vald ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles