Põlvamaa Omavalitsuste Liit ootab taotlusi maakonna teenetemärkidele ja aukirjale

LEPM
Copy
2019. aastal pälvis vapimärgi Põlva muusikakooli direktor Ester Liblik.
2019. aastal pälvis vapimärgi Põlva muusikakooli direktor Ester Liblik. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Põlvamaa Omavalitsuste Liit ootab 24. jaanuariks taotlusi maakonna teenetemärkidele ja Põlvamaa aukirjale.

Põlvamaa vapimärgi kui maakonna kõrgeima autasuga tunnustab Põlvamaa Omavalitsuste Liidu esimees isikuid, kes on silmapaistva töö ja tegevusega oluliselt kaasa aidanud maakonna arengule. Põlvamaa vapimärgiga kaasneb rahaline preemia Põlvamaa Omavalitsuste Liidult. 2019. aastal pälvis vapimärgi Ester Liblik.

Põlvamaa teenetemärgiga autasustatakse isikuid, kes on oma töö ja tegevusega aidanud kaasa maakonna arengule ja on paistnud silma maakonna jaoks olulise saavutusega.

2019. aastal pälvisid teenetemärgi Margit Rikka, Gunnar Paalmann, Erki Oidermaa.

Põlvamaa aukirjaga tunnustatakse füüsilisi või juriidilisi isikuid silmapaistvate saavutuste ja märkimisväärsete teenete eest maakonna arendamisel ning üksikisikuid silmapaistvalt eduka töö ja teenistuse või maakonna jaoks märkimisväärsete saavutuste eest.

2019.aastal pälvisid aukirja Esti Taal, Milvi Hirvlaane, Kaido-Meinhard Kukli, Martin Ruus ja Meelis Maidla.

Kandidaate võivad esitada kõik isikud, asutused ja kollektiivid Põlvamaa Omavalitsuste Liidu e-postile polvamaa@polvamaa.ee või postiaadressil Kesk 20, 63308 Põlva.

Kandidaadi esitamisel tuleb ära märkida taotluse esitaja ja kontaktandmed, kandidaadi nimi, sünniaeg, elu- ja töökoht, kodakondsus, varem antud autasud ja teenete kirjeldus. Vastavad taotlusvormid leiab: www.polvamaa.ee/et/tunnustamine.

Teenetemärgid ja aukirjad antakse üle Eesti Vabariigi 102. aastapäeva auks peetaval pidulikul maakondlikul vastuvõtul, mis toimub 22. veebruaril Räpina aianduskooli saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles