Juhivahetus Tsentris tekitas pingeid

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus Tsenter Võrumaal Väimelas on senise juhi Britt Vahteri sõnul edukalt toime tulnud ja ta ei näe põhjust kurssi muuta.
Puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus Tsenter Võrumaal Väimelas on senise juhi Britt Vahteri sõnul edukalt toime tulnud ja ta ei näe põhjust kurssi muuta. Foto: Arvo Meeks

Uuest aastast vahetus Võrumaal Väimelas tegutseva kompetentsikeskuse Tsenter juht. Senise juhataja Britt Vahteriga töölepingut ei pikendatud, tema koha võttis üle kolleeg Mart Nilson. Tsenter on Võrumaa kutsehariduskeskuse struktuuriüksus, mille direktor Tanel Linnus põhjendab juhi vahetust lepingu lõppemisega. Vahterile tuli aga lepingu pikendamisest loobumine üllatusena.

«See on tavaline praktika, et kui üks projekt lõpeb, moodustatakse uue elluviimiseks uus meeskond,» selgitas Linnus. «Eelmise juhiga oli kokkulepe, et leping kestab aasta ja kolm kuud. Rohkem meil temaga leppeid ei olnud.»

Kutsehariduses on Linnuse sõnul ainult kaks ametikohta, kus kuulutatakse välja konkursid: direktori koht ja õpetajate ametikohad, kui tegemist rohkem kui poole koormusega. Kõik teised ametikohad määrab kooli juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles