Lõuna-Eesti mõjukad: Magnus Kirt

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Odaviskaja Magnus Kirdi kohta on öeldud, et tema mõjukus seisneb tasakaalukuses ja alati kahe jalaga maa peale jäämises.
Odaviskaja Magnus Kirdi kohta on öeldud, et tema mõjukus seisneb tasakaalukuses ja alati kahe jalaga maa peale jäämises. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Järjepidev raske töö toob tulemuse. Tasakaalukas ja alati kahe jalaga maa peal. Tuleb pingutada ja mitte alla anda. Ta on noortele suureks inspiratsiooniks. Just nõnda räägivad Tõrvast pärit tippodaviskaja Magnus Kirdi kohta teda tundvad inimesed. Ta on Lõuna-Eesti üks kõige mõjukamaid inimesi.

Kirdil oli mullu karjääri edukaim aasta, hoolimata sellest, et ikka ja jälle meenub maailmameistrivõistlustel saadud õlavigastus. Aga hooaeg oli kokkuvõttes võimas. Ta lennutas Eesti odaviskerekordi 90 meetri ja 61 sentimeetrini, võitis stabiilselt esikohti ja lõpuks ka Teemantliiga ning MMilt tuli hõbemedal.

Maailmatipus Magnus Kirdi särava hooaja tegijad on lisaks temale endale treener-füsioterapeut Indrek Tustit ja treener-mänedžer Marek Vister ehk Team Kirt. Kui Kirt on aasta meesportlane 2019 (oli ka aasta meessportlane 2018), siis Tustit ja Vister teenisid mulluste saavutuste eest Eesti aasta treeneri tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles