Kagu Biathloni sportlased võistlesid edukalt Austrias

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Laskesuusaklubi Kagu Biathloni sportlased Austrias Seefeldis.
Laskesuusaklubi Kagu Biathloni sportlased Austrias Seefeldis. Foto: Erakogu

Otepääl tegutseva laskesuusaklubi Kagu Biathloni sportlased võistlesid edukalt jaanuaris Austrias  Seefeldis peetud suurvõistlusel nimega Winter World Masters Games.

Tegemist oli maailma suurima talvespordifestivaliga, mis on mõeldud alates 30-aastastele sportlastele. Spordipeost võttis osa üle 3000 sportlase.

Vanusegrupis 45-50 sõitnud Janno Pärt saavutas laskesuusatamises 10 km individuaalsõidus esikoha, ütles Kagu Biathloni treener Slava Všivtsev.

Rainer Tokko oli samas vanusegrupis 5. ja Allan Mägi 9. Vanusegrupis 40-45 saavutas Heiki Kanistik 3. koha, Sulo Mannine oli 5. ja Anti Annom 10.

Sprindivõistlusel saavutas vanusegrupis 45-50 Rainer Tokko (laskmine 1+3) 2. koha. Samas vanusegrupis sai Janno Pärt (0+1) 4. koha –  3. koht jäi kõigest 0,2 sekundi kaugusele.

Teatevõistlusel 3x6 km pandi kokku vanusegrupid 40 ja 50 ning võistkond Eesti-2 koosseisus Allan Mägi, Rainer Tokko ja Janno Pärt võitis tihedas konkurentsis puhta laskmisega 2. koha. Eesti-1 võistkond (Heiki Kanistik, Sulo Mannine, Anti Annom) sai 6. koha. Võistluspäeva üllatajad olid Allan Mägi ja Anti Annom – meestelt ülihea sõit ja kindel laskmine, kiitis treener Slava Všivtsev.

Ta lisas, et väga hästi võistlesid meie sportlased ka murdmaasuusatamises. Sulo Mannine saavutas M40 vanusegrupis 15 km murdmaasuusatamises klassikatehnikas 2. koha ja 30 km klassikas 3. koha.

Kagu Biathlon on loodud laskesuusasõpradele, kes on huvitatud tegelema laskesuusatamisega. Tegevus on suunatud lastele, noortele ja harrastajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles