Volikogu liige: mainekahju vallale on korvamatu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää volikogu istung eelmisel nädalal Puka kultuurimajas. Püsti seisab ja poliitilise avalduse loeb ette Kuldar Veere, kelle sõnul on tekitatud mainekahju Otepää vallale korvamatu.
Otepää volikogu istung eelmisel nädalal Puka kultuurimajas. Püsti seisab ja poliitilise avalduse loeb ette Kuldar Veere, kelle sõnul on tekitatud mainekahju Otepää vallale korvamatu. Foto: Maarius Suviste

Kui nii koalitsioonipartner kui opositsioon leiavad, et kahtlustuse saanud Otepää vallavanemal Kaido Tambergil oleks riigimehelik enda taandamine valla juhtimisest, siis võimul olev valimisliit otsusega ei kiirusta.

Eelmise nädala Otepää volikogu istungi alguses tegi volinik Kuldar Veere (Reformierakond) poliitilise avalduse: erakonna Otepää piirkond ei toeta mitmes korruptsioonikuriteos kahtlustuse saanud Kaido Tambergi jätkamist vallavanemana.

«Sõltumata sellest, mis on nende kahtlustuste lõplik tulem, on tekitatud mainekahju Otepää vallale korvamatu,» ütles opositsiooniliider volikogus, Reformierakonna Otepää piirkonna juht. «Peame kahetsusega nentima, et valimistel Otepää valla valijatelt väga tugeva mandaadi saanud valimisliit Ühinenud Kogukonnad toetab Kaido Tambergi jätkamist vallavanemana ka tänaste korruptsioonikahtluste valguses. Riigimehelik oleks olnud Tambergi tagasiastumine ja nii saaks Ühinenud Kogukonnad leida uue sobiva vallavanema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles