Viis isikut saadeti tagasi Venemaale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Luhamaa piiripunkt. Foto on illustreeriv.
Luhamaa piiripunkt. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Laupäeval kella 9.45 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isikutele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Kell 10.20 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 37-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Pühapäeval kella 11 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 34-aastasel Ukraina kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Kella 18 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 32-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles