Valgas kadunud Aivar leiti surnuna

LEPM
Copy
26. jaanuaril leidis kohalik jahimees Valga vallas Paju külas metsast mullu 10. detsembril Valga linnas kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 60-aastase mehe surnukeha.
26. jaanuaril leidis kohalik jahimees Valga vallas Paju külas metsast mullu 10. detsembril Valga linnas kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 60-aastase mehe surnukeha. Foto: unsplash.com

Eile, 26. jaanuaril leidis kohalik jahimees Valga vallas Paju külas metsast mullu 10. detsembril Valga linnas kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 60-aastase mehe surnukeha.

Seni kogutud teave ei anna mehe surmas põhjust kuritegu kahtlustada, kuid kõik täpsemad üksikasjad selgitatakse edasises ekspertiisis.

Lähedaste sõnul lahkus 60-aastane Aivar Valga linnas kodust 10. detsembri hommikul midagi ütlemata ning telefoni kaasa võtmata. Oli põhjust arvata, et mees võib end ohtu seada. 

Algselt keskenduti erinevate aadresside ja kindlate paikkondade kontrollile, kus Aivar varem oli käinud, kui omaette olla soovis. Ka vaadati Valga linnakaameraid tuvastamaks, mis suunas mees liikuda võis. Järgmistel päevadel koguti juurde vihjeid, millest üks viitas, et sarnast meest nähti 10. detsembri hommikul kodust mitme kilomeetri kaugusel  Metsa tänaval. Otsingud jätkusid Metsa tänava lõpus.

Peagi tuvastas politsei Paju puhastusjaama turvakaameralt, et mees kõndis 10. detsembril kella 8.30 ajal pika reipa sammuga otsejoones sealse metsa poole. Hiljem tuli üks vihje, et sama päeva lõunal ehk tunde pärast valvekaamerapildile jäämist nähti Aivarile sarnanevat meest endiselt selle sama metsa vahel liikumas.

Järgmistel nädalatel kammiti otsingukoerte, vabatahtlike, jahimeeste, kaitseliitlaste ja paljude teiste abil sealsed metsatukad, mahajäetud hooned, pajuväljad ja Pedeli läbi, kuid meest ei leitud. Sel aastal on politsei kahel korral otsinguala laiendanud ning maastikul töötanud, sama on teinud ka vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles