Vallavanem otsib erandliku konkursiga endale asendajat

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Rõuge vallavanem Mailis Koger on teadaolevalt kolmas vallavanem Eestis, kes oma ametiajal läheb lapse­hooldus­puhkusele.
 
Rõuge vallavanem Mailis Koger on teadaolevalt kolmas vallavanem Eestis, kes oma ametiajal läheb lapse­hooldus­puhkusele.  Foto: Arved Breidaks

Lapsepuhkusele siirduv Rõuge vallavanem Mailis Koger kuulutas välja konkursi endale asendaja leidmiseks, sest vallavalitsuse praegustest liikmetest polnud keegi nõus senikaua vallajuhi ülesandeid täitma. Opositsioon on hämmingus.

«Rõuge vald ootab hakkajat inimest, kellele usaldada juhtimiseks Eestimaa lõunapoolseim maalapp Missost Mehkamaani, Paganamaalt üle Seitsmejärvemaa vaatega Haanimaale,» kutsutakse kolmapäeval avaldatud kuulutuses kandideerima Rõuge vallavanema asendajaks.

«Kuulutuses on tärniga kenasti märgitud, et otsime vallavalitsuse liiget, aga inimene peab algusest peale teadma, et see vallavalitsuse liige, keda otsime, on vallavanema asendaja,» selgitas Mailis Koger. «Valitav inimene määratakse vallavanema käskkirjaga vallavalitsuse liikmeks, just nii täpselt see on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles