Valga kultuurimaja juht pälvis järjekordse tunnustuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Ülle Juht
Ülle Juht Foto: Erakogu

Keskerakonna Naiskogu KENA aastakoosolekul valiti presidendina jätkama Tallinna abilinnapea ja Keskerakonna juhatuse liige Eha Võrk. Aasta KENA tiitli pälvis Valgamaa kohaliku elu edendaja, äsja presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi pälvinud Ülle Juht.

Igapäevaselt Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktorina töötaval Juhil on viimasest poolaastast ette näidata mitu tunnustust ja õnnestumist.

Tema juhitaval Valga kultuurikeskusel on viimastel aastatel läinud tõusujoones ja külastajate arv on lausa viiekordistunud. Ülle Juhi eestvedamisel on Valgamaal korraldatud hulk silmapaistvaid kultuuriüritusi. Näiteks on ta aluse pannud Valga suvisele suursündmusele Jõekääru kontserdile. Tema tegevus on kaasa aidanud ka sellele, et Valgast on saanud arvestatav tegija Eesti laadamaastikul.

Hiljuti valiti Juht aga Keskerakonna volikogu haridus- ja kultuurikomisjoni ning Keskerakonna õpetajate kogu ühisel koosolekul komisjoni esimeheks.

KENA juhatusse valiti veel Mailis Reps, Anneli Kööba-Orlov, Marina Riisalu, Lilian Altmäe, Merike Tuhkanen, Ülle Juht, Ester Tuiksoo, Heli Raevald, Siret Kotka, Kersti Männik, Anneli Tumanski, Gert Üprus, Erna Podanjova, Reet Trei, Yana Toom, Teresa Kipper, Greta Silberg-Käärik, Lemmi Vaher ja Signe Tiitsoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles