Põlva šampoonitegijad rääkisid end võitjaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva gümnaasiumi õpilased tõid Tartus peetud idufirmade festivalilt koju võidu. Fotol Martin Kristerson ettevõttest Upsteam (vasakult), Marleen Arcos Haabma ja Marleen Krill.
Põlva gümnaasiumi õpilased tõid Tartus peetud idufirmade festivalilt koju võidu. Fotol Martin Kristerson ettevõttest Upsteam (vasakult), Marleen Arcos Haabma ja Marleen Krill. Foto: Kaia Tamm/Põlva Gümnaasium

Tartus nädalavahetusel teoks saanud idufirmade festivalil sTARTUp Day anti ka õpilasfirmadele võimalus omavahel mõõtu võtta liftikõne vormis esinemisega. Aega oma toodet või teenust tutvustada oli 3 minutit. Žüriil oli seejärel aega 2 minutit küsimusi esitada. Kõik toimus inglise keeles, annab kool oma Facebooki-lehel teada.

Osalevaid tiime oli kokku üheksa. Põlva gümnaasiumist olid võistlustules õpilased Marleen Krill ja Estriin Arcos Haabma firmast Tahpoon, mis valmistab tahket šampooni. Õpilasi juhendab õpetaja Kaia Tamm.

Põlva tüdrukute esinemine oli ladus, selge ja kaasahaaravalt soe. Midagi sellist, mis žüriid köitis ja uudishimu tekitas, sest võit tuli just Põlva gümnaasiumisse.

Auhinnaks said võitjad ettevõtlusalase nõustamise iduvõtja Martin Kristersoniga idufirmast Upsteam, mis pakub liikuva autopesula teenust. Nõustamine toimus kohe pärast autasustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles