Piirialal läks suuremaks sagimiseks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo juht Tamar Tamm meenutas, et ka Schengeni alal liikudes peavad reisidokumendid igal juhul kaasas olema.
Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo juht Tamar Tamm meenutas, et ka Schengeni alal liikudes peavad reisidokumendid igal juhul kaasas olema. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Eesti-Läti piiril Iklast Missoni võib täna siin ja seal näha tavalisest tihedamalt liikumas operatiivsõidukeid, andis teada Lõuna prefektuur.

Käimas on aktsioon, mille käigus politsei- ja piirivalveameti ning maksu- ja tolliameti töötajad kontrollivad pisteliselt lõunapiiril liikuvaid sõidukeid ja reisijaid. Tegu on tavapärase kontrolliga tuvastamaks õigusrikkumisi.

«Kontrolle viime läbi muul ajal jooksvalt, kuid aeg-ajalt koondame jõud ja viime kontrolle läbi põhjalikumalt. Võib öelda, et lõunapiiril on olukord mõningatest rikkumistest hoolimata siiski hea. Kuid tuletame meelde, et ka Schengeni alal liikudes peavad reisidokumendid igal juhul kaasas olema. Seda ka siis, kui liigute vaid naaberriikide vahel,» sõnas Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo juht Tamar Tamm.

Kella 13 seisuga olid politseinikud ja piirivalvurid tuvastanud mõne kergema liiklusrikkumise, tolliametnikud aga avastanud mõne rikkumise seoses aktsiisikauba piirnormi ületamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles