Peavõit tuli korraga nii Põlvasse kui Võrru

Mati Määrits
, reporter
Copy
Põlva muusikakooli õpilane Hellika Otsar pälvis pea-preemia, tema juhendajad Margot Suur ja Riivo Jõgi aga parima juhendaja preemia.
Põlva muusikakooli õpilane Hellika Otsar pälvis pea-preemia, tema juhendajad Margot Suur ja Riivo Jõgi aga parima juhendaja preemia. Foto: Gert Lutter

Eesti noorte lauljate konkursil Solistica Põlva muusikakooli esindanud solistidel ning nende juhendajatel on põhjust rõõmustada, sest Saaremaalt toodi koju peapreemia ja kaks esikohta.

Põlva muusikakooli direktori Ester Libliku sõnul esindasid Põlvamaad õpetajate Margot Suure ja Riivo Jõgi lauluõpilased Sireli Salum, Hellika Otsar ja Linette Risttee. Otsar saavutas esikoha 10.–12. klasside ning Salum 7.–9. klasside vanuseastmes. Mõlemad esinesid veel kord laiendatud žürii ees, kes kuulutas peapreemia vääriliseks Hellika Otsari.

Lisaks sai Hellika Sirje Medelli eritunnustuse koostöövalmiduse eest, mis tähendab meistrikursust tunnustatud laulupedagoogi juures. Oma vanuseklassis esines väga tublilt ka Linette Risttee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles