Vallavõimu idee: koolid ühise juhtimise alla

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Fotol osa Otepää koalitsioonist (tagant ettepoole): vallavanem Kaido Tamberg ja volikogu esimees Jaanus Barkala ning Jaanus Raidal, Mare Raid ja Irja Sõnum. Barkala sõnul kindlat ajakava ja otsust ei ole, millal koolid ühise juhtimise alla viiakse.
Fotol osa Otepää koalitsioonist (tagant ettepoole): vallavanem Kaido Tamberg ja volikogu esimees Jaanus Barkala ning Jaanus Raidal, Mare Raid ja Irja Sõnum. Barkala sõnul kindlat ajakava ja otsust ei ole, millal koolid ühise juhtimise alla viiakse. Foto: Arvo Meeks

Otepääl kütab kirgi vallavõimu idee viia omavalitsuse koolid ühise juhtimise alla. Vallavanema teatel on eesmärk parandada ja ühtlustada koolide juhtimist, opositsiooni sõnul ei peaks kooli­direktoreid koondama.

«Koalitsioon oli juba ammu kokku leppinud jõulise kursi võtmises koolide juhtimises ja seda läbi võimaluse koolide juhtimisi ühildada,» ütles Otepää vallavanem Kaido Tamberg (valimisliit Ühinenud Kogukonnad) eelmisel nädalal ühes vestluses.

Vallas asuvad Pühajärve ja Keeni põhikool, Puka kool ning Otepää gümnaasium. Keeni põhikooli direktor Maire Murumaa (Ühinenud Kogukonnad) on augustist ka Otepää gümnaasiumi direktori kohusetäitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles