Võidukas mäng pakkus treenerile mõtteainet

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Raiko Rudissaar (nr 11) tõi Servitile rünnakul vajalikku sädet.
Raiko Rudissaar (nr 11) tõi Servitile rünnakul vajalikku sädet. Foto: Helin Potter

Eesti Meistriliiga 13. vooru alustas Põlva Serviti edukalt. Põlva mehed alistasid Mesikäpa hallis ühepoolseks kujunenud mängus igipõlise konkurendi HC Kehra Horizon Pulp&Paperi 34 : 23 ning jätkavad meistriliiga edetabelis liidripositsioonil.

«Pärast väga rasket nädalavahetust suutsime oma jõuvarud kokku võtta,» oli Balti liigas peetud heitlustele viidanud peatreener Kalmer Musting meeskonnaga mängu järel rahul. «Täna õnnestus mäng hästi, samuti õnnestus väga hea väljakumängija platsile tuua, kes nädalavahetusel jäi koosseisust välja. Eks see ole peatreenerile mõtlemiseks. Raiko Rudissaar oli täna üks õnnestunumaid mängijaid ja tõi vajalikku sädet rünnakule.»

Musting lisas, et kiituse on meeskond ka tervikuna välja teeninud, kuna raskel perioodil suudeti õnnestuda. «Oluline on ka, et oleme püsinud terved. Nüüd jätkame oma treeningutega, pühapäeval on kohtumine SKA Minskiga Balti liigas ja järgmisel kolmapäeval jätkame Eesti liiga mänguga.»

Võidukas mängus viskasid Põlva mehed väravaid järgmiselt: Henri Sillaste 7, Raiko Rudissaar ja Mathias Rebane 6, Kristjan Muuga ja Henri Hiiend 4, Anatolii Chezlov ja Ülljo Pihus 2, Tõnis Kase, Arturs Meiksans, Alfred Timmo ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles