Valga keskerakondlastest vallajuhid jäid ametikohtadest ilma

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavolikogu erakorralisel istungil avaldati umbusaldust vallavalitsuse keskerakondlastelt liikmetele. Tagareas vallavalitsuse liikme kohast ilma jäänud Mati Kikkas (vasakult) ning samuti koha kaotanud asevallavanemad Jüri Konrad ja Viktor Mägi.
Valga vallavolikogu erakorralisel istungil avaldati umbusaldust vallavalitsuse keskerakondlastelt liikmetele. Tagareas vallavalitsuse liikme kohast ilma jäänud Mati Kikkas (vasakult) ning samuti koha kaotanud asevallavanemad Jüri Konrad ja Viktor Mägi. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga vallavolikogu kiitis täna heaks umbusaldusavaldused Keskerakonda kuuluvatele vallavalitsuse liikmetele ning vallavolikogu esimehele.

Umbusaldused tulid hääletusele seoses Valgas võimul olnud Keskerakonna ja Reformierakonna koalitsiooni hiljutise lagunemisega. Reformierakond alustas seetõttu uue koalitsiooni moodustamiseks kõnelusi Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa erakonna saadikutega. Need kaks asjaolu tõid uue koalitsiooni moodustajad ka umbusalduste esitamise põhjuseks.

Umbusaldust avaldati asevallavanematele Viktor Mägile ja Jüri Konradile ning vallavalitsuse liikmetele Mati Kikkasele ja Arno Uprusele. Samuti volikogu esimehele Külliki Siilakule. Kõik umbusaldused kiideti 14 poolthäälega heaks. Vastu hääletas 12 ja erapooletu oli üks volinik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles