Isamaa Põlvamaa liikmed kohtusid tulejoonel

LEPM
Copy
Erakonnakaaslased Põlva Spordihoone püstolitiirus tulejoonel.
Erakonnakaaslased Põlva Spordihoone püstolitiirus tulejoonel. Foto: Toomas Nigola

Kui 7. jaanuaril toimus Räpinas Isamaa Põlvamaa piirkonna üldkogu ja 17. jaanuaril peeti Tartus nelja piirkonna (Põlva, Tartu, Valga, Võru) ühine uusaastapidu, siis 6. veebruaril kohtusid Põlvamaa piirkonna erakonnakaaslased tulejoonel.

Erakonna Isamaa Kagu-Eesti piirkonna arendusjuhi Aare Lepaste edastusel sai viimatine kokkusaamine alguse Põlva Spordihoones.

„Mäletatavasti alustati Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamist 2017. aasta aprillis, mil möödus sada aastat Eesti alade ühendamisest. Juubelipidustustele pandi punkt tänavu 2. veebruaril, kui möödus sada aastat Tartu rahulepingu allkirjastamisest. Seega on sümboolne, et kogunesime aasta esimesel liikmeõhtul just tiirus,“ märkis Põlvamaa piirkonna esimees Kaido Õunapuu.

Spordihoone kauaaegse juhi ja hinge ning praeguse Põlva laskespordiklubi juhatuse liikme Anne Vasariku eestvedamisel tutvuti hoones olevate tiirudega ning pärast seda said soovijad Kaitseliidu Põlva maleva kogenud instruktorite juhendamisel asuda tulejoonele. Kui rääkida lasketulemustest, siis mõistagi pole võimalik võrrelda neid näiteks spordikooli õppurite saavutustega, kuid samas ei jäänud päris puhtaks ehk ainsagi tabamuseta ükski märkleht. Seejuures olid väga edukad liikmeõhtul osalenud naised, kes näitasid häid tulemusi nii püssi- kui püstolitiirus.

Pärast laskeharjutust jätkus õhtu pastoraadis, kus tehti kokkuvõtte tiirus kogetust ning arutati spordihoone võimalikku tulevikku. Kõik osalenud on seisukohal, et võimalus laskespordiga tegeleda peab Põlvas säilima ning spordihoone vajab tervikuna kaasajastamist. Lisaks olid arutusel mitmed päevakajalised teemad ning mõistagi räägiti tulevastest valimistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles