Lõõtsaklubi pidas esimese koosoleku

LEPM
Copy
Sangaste Lõõtsaklubi koosolek.
Sangaste Lõõtsaklubi koosolek. Foto: Erakogu

Veebruari alguses toimus selle aasta esimene Sangaste Lõõtsaklubi koosolek. Koosolek peeti Sangaste kultuurimajas. 

Koosolekul tutvuti erinevate lõõtspillidega ja räägiti nende ajaloost. Samuti arutati klubi tegevust ja edasisi plaane. Kõik soovijad said ennast kirja panna lõõtspilli individuaalõppele, mida mitmed osalised ka tegid. 

Üks koosoleku eestvedajaid Rene Raidsalu rääkis, et osalejate põhiliseks küsimuseks oli: "kust saaks lõõtspilli laenutada või osta?" Ta lisas, et individuaalõppes osalejal ei pea enda pilli olema, sest võimalus on kasutada ka laenatud pilli. "Siin kohas sooviks tänada Lille Tali, kes on meid aidanud nii nõu kui ka lõõtspilliga," sõnas Raidsalu. 

Lisaks sellele rääkisid lõõtspillimängu juhendajad Rene ja Kalle Raidsalu oma muusikalistest seiklustest läbi aegade ja andsid huvilistele väikese kontserdi. 

"Ootame kõiki kellel on huvi õppida lõõtspillimängu või ennast täiendada. Kui sul on soov lõõtspillimänguga tutvust teha siis tule proovi järele. Et saada teada kas oskad, pead ise proovima," sõnas Raidsalu. Tema sõnutsi hakatakse siis harjutama uusi ja vanu lugusid ja tulevikus minnakse mängijatega esinemagi. Liituma oodatakse ka teiste pillide mängijaid. 

Järgmine Sangaste Lõõtsaklubi kokkusaamine toimub Sangaste kultuurimajas 16. veebruaril kell 13. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles