Antsla meedikud töötavad nüüd paremates oludes

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Tervisekeskuse siseuksed on Kurmet Müürsepa sõnul varustatud elektrooniliste lävepakkudega, mis välistavad arsti ja patsiendi jutu kostumist ukse taha.
Tervisekeskuse siseuksed on Kurmet Müürsepa sõnul varustatud elektrooniliste lävepakkudega, mis välistavad arsti ja patsiendi jutu kostumist ukse taha. Foto: Arved Breidaks

Antslas avatakse täna pärastlõunal 1,1 miljonit eurot maksma läinud valla uhiuus esmatasandi tervisekeskus, kus patsiente valmis teenindama kolm perearsti ja pereõed, hambaarst ning peagi ka füsioterapeut ja ämmaemand.

«Hoone on täielikult valmis, ainult sisustuse poolelt veel üht-teist puudu,» rääkis Antsla abivallavanem Kurmet Müürsepp. «Fuajees puudub registratuuri lett ja kui perearstidel kõik toimima saab, otsustame, kas teeme registratuurile kinnise või poolavatud ruumi.»

Uus tervisekeskus võtab siseneja vastu heleda ja sõbraliku interjööri ning iseavanevate ustega. Fuajee seinal ilutseb elektrooniline infostend perearstide vastuvõtuaegadega ning teisele korrusele pääseb vajadusel liftiga. Maja katusele on aga paigaldatud päikeseenergia paneelid võimsusega 20 kilovatti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles