Põlva sünnitusosakonna eest võitlejad käisid riigikogus

LEPM
Copy
Põlva sünnitusosakonna kaitsjad Mari-Liisa Parder (vasakul esiplaanil),Triinu Sarapuu, Maarit Gondiu, Riinu Räim ja Indrek Sarapuu tutvusid seadusandliku võimu tööga.
Põlva sünnitusosakonna kaitsjad Mari-Liisa Parder (vasakul esiplaanil),Triinu Sarapuu, Maarit Gondiu, Riinu Räim ja Indrek Sarapuu tutvusid seadusandliku võimu tööga. Foto: Indrek Sarapuu

Põlva sünnitusosakonna varasemad kaitsjad ja praegused taastamise eest seisjad käisid eile Toompeal seadusandliku võimu tööga tutvumas.

«Käisime täna mitme PSK (Facebookigrupp Põlva Sünnitusosakonna Kaitseks, praeguse nimega Põlva Sünnitusosakonna Taastamiseks – toim) eestvedajaga riigikogus. Miks? Sest meie kohalik esindaja Tarmo Tamm kutsus. Tutvusime, kuidas seadusandlik võim toimib, mismoodi näeb välja igapäev, kuidas tehakse tööd, kuidas tehakse koostööd,» postitas sünnitusosakonna eest võitleja Mari-Liisa Parder neljapäeval sotsiaalmeediassse.

Ta lisas, et sotsiaalminister Tanel Kiigelt saadi lubadus, et ta tuleb lähiajal Põlvasse võrgustumise tulemustega tutvuma ning kohtub ka sünnitusosakonna eest seisjatega.

«Lisaks on riigikogu hoone lihtsalt väga muljetavaldav hoone – soovitan, kes pole käinud, seda oma silmaga vaatama minna,» lisas Parder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles