Õhtujuhtimine kujunes 12-tunniseks tööpäevaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kristjan Lüüs.
Kristjan Lüüs. Foto: Arvo Meeks

Hiljutist vabariigi sünnipäeva kontsertaktust Valga kultuurikeskuses juhtis näitleja Kristjan Lüüs, kel kulus Tallinnast Valka ja tagasi käimiseks pool ööpäeva.

Lüüs ütles, et see oli geograafiliselt erandlik õhtujuhtimine, kuna lõviosa selliseid töid on tal pigem Tallinnas või Tartus. «Kuna aga kunagine Tartu kunstigümnaasiumi (praegune Variku kool, kus Lüüs õppis – toim) huvijuht Ivi Tigane oli mulle juba vist viis korda varem sarnase kutse saatnud, kuid seni polnud saanud aegu klappima, sai seekord lõpuks positiivselt vastatud.» Praegu on Tigane Valga vallavalitsuse haridusspetsialist.

«Muidugi on varem ka ette tulnud, et olen pidanud sõitma Lätti või kuskile Eesti sellisesse kanti õhtut juhtima, kuhu ühistranspordiga, millega ma tavaliselt liigun, ei pääse. Valga puhul on veider, et pärast kell 14.45 väljuvat bussi Tallinnasse ei sõidagi, seega tuli seekord mul laenata kursavenna auto ja sellega liigelda. Nii muutuski muidu umbes kahetunnine tööpäev 12-tunniseks ja 500-kilomeetriseks road trip'iks,» rääkis Lüüs. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles