Koolid jagavad soovitusi haiguspuhangu vältimiseks

Siim Saavik
, reporter
Copy
Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa sõnas, et tema teada ei ole nende kooli õpilased talvevaheajal koroonapuhanguga piirkondades reisil käinud.
Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa sõnas, et tema teada ei ole nende kooli õpilased talvevaheajal koroonapuhanguga piirkondades reisil käinud. Foto: Arvo Meeks

Eelmisel nädalal nautisid koolilapsed talvepuhkust ning mõnigi käis perega reisil maades, kus tekkinud koroonaviiruse puhang. Kuigi Lõuna-Eesti keskuste koolid ega omavalitsuste esindajad paanikaks põhjust ei näe, mõeldakse ettevaatusabinõudele.

Haridus- ja teadusministeerium soovitas eelmisel nädalal järgida terviseameti soovitusi seoses koroonaviiruse COVID-19 levikuga. Muu hulgas soovitab amet peredel, kes käisid koolivaheajal riikides, kus lahvatanud ulatuslik koroonaviiruse puhang, püsida pärast reisi lastega 14 päeva kodus ning jälgida enda seisundit.

Põlva vallavalitsusest saadeti omakorda valla haridusasutustele infokiri ja juhised, kuidas teemaga seotud küsimuste korral infot vahetada. Valla avalike suhete spetsialist Annely Eesmaa kinnitas, et praegune olukord erakorralisi abinõusid ei nõua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles