«Miks pole leidnud rahu sa, miks olen sulle pinnuks ma?»

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää endine vallavanem, praegune Otepää vallavolikogu liige Kaido Tamberg on pidanud prokuratuuri käitumist enda suhtes tarbetuks jõudemonstratsiooniks.
Otepää endine vallavanem, praegune Otepää vallavolikogu liige Kaido Tamberg on pidanud prokuratuuri käitumist enda suhtes tarbetuks jõudemonstratsiooniks. Foto: Arvo Meeks

Otepäälase teabenõue pani vallavanem Kaido Tambergi end luulevormis väljendama. Tema sõnul saab nõnda vastata paremini kui kammitsetud kantseliidiga.

Luuleanni esitlemisele eelnes endise Otepää vallavalitsuse planeerimisteenistuse juhataja Enelin Alteri teabenõue. Nimelt andis 10. veebruaril vald kodulehel teada, et vallavalitsuses on poole kohaga tööl spordispetsialist. «Palun teavet, millal otsiti valda spordi­spetsialisti (ehk nn töökuulutus) ja kas seda üldse avalikult tehti. Otepää valla veebilehelt leidsin, et viimati on spordi­spetsialisti otsitud 2019 aprill,» märkis kodanik teabenõudes. «Mistõttu on raske uskuda, et aprill 2019 konkursi raames otsitav isik on tööle vormistatud 2020 veebruar. Kui see nii on, siis palun saata dokument, mis seda tõendab.»

Alter lisas, et kui mainitud isik ei ole 2019. aasta aprilli konkursiga seotud, palub ta vallavanemalt infot: «Millistel alustel on isik tööle vormistatud (ehk vallapoolsed nõuded kandidaadile), kas on toimunud spordispetsialisti leidmiseks konkurssi, kes selle ettepaneku on teinud ning kas vastav isik on Teie või kellegi teise Otepää vallavalitsuse teenistujaga tutvussidemetes (nt koolivend, kursusevend, sõber, perekonnatuttav või isik, kellega käiakse koos jahil vms).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles