Hüvitisega susserdamised lõid volikogus kired lõkkele

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää volikogu esimees Jaanus Barkala (vasakul) lausus istungil, et ka tema küsis Jaanus Raidalilt vastuseid. «Küsimuse peale, miks näidud ei klapi, oli vastus, et tegu Ameerika autoga, millel elektroonne spidomeeter,» sõnas Barkala.
Otepää volikogu esimees Jaanus Barkala (vasakul) lausus istungil, et ka tema küsis Jaanus Raidalilt vastuseid. «Küsimuse peale, miks näidud ei klapi, oli vastus, et tegu Ameerika autoga, millel elektroonne spidomeeter,» sõnas Barkala. Foto: Arvo Meeks

Otepää võimuliidu poliitikule Jaanus Raidalile hüvitise maksmise otsustamine kujunes nii tuliseks, et lendu läksid sõnad «võltsitud dokumendid», «poliitiline raha» ja «koalitsiooni hind». Raidal ise palub, et lõpetataks tema ahistamine.

Hiljutisel Otepää vallavolikogu istungil läks eriti pingeliseks repliikide vahetamiseks, kui päevakorda tuli raha maksmine. Täpsemalt isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise kulude hüvitamine – 20 senti kilomeeter, kuid mitte rohkem kui 335 eurot kuus.

Kõne all olid vallavanem Kaido Tamberg ning volikogu esimees Jaanus Barkala (mõlemad valimisliit Ühinenud Kogukonnad) ja aseesimees Jaanus Raidal (Keskerakond).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles