Põlva sai võidu hõrenenud koosseisu kiuste

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mathias Rebase (palliga) perfektne mäng ja kokku 29 väravat mängisid võitudes olulist rolli.
Mathias Rebase (palliga) perfektne mäng ja kokku 29 väravat mängisid võitudes olulist rolli. Foto: Helin Potter/arhiiv

Põlva spordikooli käsipallurid jätkasid võitlust noormeeste A-vanuseklassi meistrivõistlustel kahe võõrsilmänguga, kui nädala esimesel päeval alistati SK Tapa / Tapa valla SK 34 : 29 ja kolm päeva hiljem Tallinna spordikool / HC Tallas 27 : 24. Põlvakatel on pärast nelja kohtumist täisedu kaheksa punktiga.

«Võistkonda tabas kaotus, kui liider Alfred Timmo end treeningul vigastas ja on nüüd mõnda aega mänguplatsilt eemal. Kaks viimast kohtumist on möödunud Alfredita, lisaks on vigastusega eemal Ranar Pügi ning samuti kimbutavad mängijaid viirushaigused,» nentis treener Kalmer Musting.

«Seega pole mängud kerged olnud. Kuigi võidud on tulnud raskelt, on võistkond kõvasti võidelnud. Tapal tegi muljet avaldavalt perfektse mängu Mathias Rebane, kellel oli kõrge visketabavus ja ta mängis oskuslikult teistele ette. Tänu sellele oli tiimil Tapal edukas ja stabiilne mäng,» lisas treener.

«Kuid kolm päeva hiljem Tallinnas oli teist­­sugune matš. Poistel läks hästi eelkõige esimesel poolajal ja võib-olla vastase mäng ei olnud ka kõige õnnestunum. Samas teine poolaeg Tallinnas oli nii-öelda vastu mänge jooksmine, kus ainult Mathias suutis skoorida, kohati oli tal ka õnne üksjagu. Pilt oli teisel poolajal päris kehvakene ning isegi kuue meetri pealt ei suudetud olukordi realiseerida,» analüüsis Musting oma hoolealuste kohtumisi.

Kohtumises SK Tapa /Tapa valla SK vastu viskas Mathias Rebane 16 väravat, Kermo Saksing lisas viis, Priit Luuk-Luuken neli, Raimond-Eric Jaanus, Jaanus Peeter Rüütli kolm, Taniel Sermat kaks ja Kevin Klaus ühe.

Tallinlastega kohtumises viskas Rebane 13 väravat, Rüütli kuus, Sermat kolm, Jaanus ja Luuk-Luuken kaks ning Saksing ühe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles