Võru uus mängutuba sündis läbi lapse silmade

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Võrus Pikal tänaval asuvas Sebramajas saab mängides vaba aega veeta ja tähtpäevi pidada. Mängupaiga võimalusi tutvustab selle omanik Argo Mõttus koos oma poja Rudolfiga, kes paiga rajamisel samuti omalaadse eksperdina kaasa on löönud.
Võrus Pikal tänaval asuvas Sebramajas saab mängides vaba aega veeta ja tähtpäevi pidada. Mängupaiga võimalusi tutvustab selle omanik Argo Mõttus koos oma poja Rudolfiga, kes paiga rajamisel samuti omalaadse eksperdina kaasa on löönud. Foto: Arvo Meeks

Võrus on mõne kuuga tuurid üles saanud uus mängutuba, kus lapsi ahvatlevad eelkõige elektriautod. Ligi 400 ruutmeetril asuva Sebramaja rajasid Argo Mõttus ja tema elukaaslane Marelle Mölder. Idee elluviimisel püüti asju näha läbi nende viieaastase poja Rudolfi silmade.

«Rudolf on meid aidanud nii ehitusega kui ka sellega, et olnud meile nii-öelda maskotiks, ta on aidanud meil näha asju läbi lapse silmade,» rääkis mängutoa igapäevaelu korraldav Marelle Mölder. «Rudolf oli meile abiks, et näha ideed lapse tasandilt ja ehitada see üles võimalikult lapsesõbralikult. Seejuures tuli näha läbi lapse silmade ka kõikvõimalikke ohtusid.»

Tütar aitas kujundusega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles