Servitil säilis lootus finaalturniirile pääseda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Hea kaitsetöö on üks edu võtmeid, kui on soov finaalturniirile pääseda.
Hea kaitsetöö on üks edu võtmeid, kui on soov finaalturniirile pääseda. Foto: Helin Potter

Põlva Serviti käsipallimeeskond pidi kodusaalis peetud esimeses Balti liiga veerandfinaali kohtumises pärast võitluslikku mängu tunnistama leedukate Klaipeda Dragunase paremust 28 : 29 Korduskohtumine toimub 15. märtsil Klaipedas.

Veerandfinaali kohtumine algas Servitile edukalt. Väravavaht Eston Varusk tegi edukaid tõrjeid ning rünnakulgi saadi mäng käima. Üheksandal mänguminutil sai paraku vigastada Carl-Eric Uibo. Eelnevatel nädalatel on Serviti ridadest vigastustega kõrvale jäänud juba Sander Sarapuu, Alfred Timmo ja Stanislav Kholodjuk. Seega oli tegu valusa kaotusega.

Kohtumine oli algusest peale jõuline ja tempokas ning kohati suisa agressiivne. Mõlemad meeskonnad ihkasid võitu ning selle nimel pingutati korralikult.

Henri Sillaste, Ülljo Pihus ja Kristjan Muuga realiseerisid kaotusseisus olles rünnakuid edukalt. Ülljo Pihuse kolmas kaheminutiline karistus ja sellest tulenev punane kaart oli kaotus Serviti kaitsele, kuid väravavahid Eston Varusk ja Jürgen Lepasson hoidsid oma meeskonda mängus. Kuid siis sai ka Anatolii Chezlov oma kolmanda kaheminutilise karistuse ja punase kaardi. Kuigi Tõnis Kase suutis seisu viigistada 28 : 28, oli vastane enne lõppu veel edukas ning Servitil tuli siiski tunnistada vastase paremust.

«Olime valmis kõvaks lahinguks, kuid kaotused tagaliinis andsid tunda. Kaitsetöö oli hea, eriti teisel poolajal. Tunnustama peab ka meie väravavahte. Finaalturniirile pääseja selgub nädala pärast. Läheme võitlema,» kommenteeris võitluslikku mängu põlvalaste peatreener Kalmer Musting.

Väravaid viskasid Serviti mehed järgmiselt: Henri Sillaste 6, Kristjan Muuga 5, Tõnis Kase, Henri Hiiend 4, Raiko Rudissaar, Mathias Rebane, Anatolii Chezlov ja Ülljo Pihus 2, Carl-Eric Uibo 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles