Valgalane võitis meistrivõistlused Eesti rekordiga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valgalane Tanel Visnap (vasakul) sai hiljuti Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistlustel 60 meetri jooksu poolfinaalis tulemusega 6,90 sekundit neljanda koha, aga kurtide rekordina see arvesse ei lähe, kuna ta jooksis kuuldeaparaadiga.
Valgalane Tanel Visnap (vasakul) sai hiljuti Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistlustel 60 meetri jooksu poolfinaalis tulemusega 6,90 sekundit neljanda koha, aga kurtide rekordina see arvesse ei lähe, kuna ta jooksis kuuldeaparaadiga. Foto: Marko Mumm

Valga sportlane Tanel Visnap tuli Eesti Paralümpiakomitee sisekergejõustiku meistrivõistlustel 60 meetri jooksus meistriks uue kurtide rekordiga 7,00 sekundit.

Visnap tegi Tallinas 1. märtsil peetud võistlustel head tulemused ka teistel aladel. 200 meetri jooksu võitis ta ajaga 23,16 sekundit, kaugushüppe tulemusega 6,29 meetrit ning kõrgushüppes alistas 1,65 meetrit.

Sportlase treener Raimond Luts juhtis tähelepanu, et tegelikult jooksis Visnap hiljuti Eesti meistrivõislustel 60 meetris välja aja 6,90, ent omapärase nüansi tõttu see kurtide rekordina arvesse ei lähe. «See on kõige kiirem aeg, mis valgamaalased üldse on jooksnud. Aga tolle ta jooksis kuuldeaparaadiga ja too ei lähe rekordina arvesse. Nüüd jooksis ta kurtide võistlusel ilma kuuldeaparaadita.»

Eduka võistluse tegi ka teine Valga sportlane Karl Kristjan Kajak, kes meesjuunioride arvestuses võitis 60 meetri jooksu ajaga 7,58, kaugushüppe tulemusega 6,11, kõrgushüppe tulemusega 1,72 ja kuulitõuke tulemusega 13,09 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles