Autohüvitised tekitavad jätkuvalt küsimusi

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää vallavanema Kaido Tambergi (vasakul) ja volikogu esimehe Jaanus Barkala sõidupäevikud on revisjonikomisjonis tekitanud küsimusi.
Otepää vallavanema Kaido Tambergi (vasakul) ja volikogu esimehe Jaanus Barkala sõidupäevikud on revisjonikomisjonis tekitanud küsimusi. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Otepää volikogu aseesimehele Jaanus Raidalile makstud autohüvitise taustal on muu info seas selgunud, et küsimusi on tekitanud ka volikogu esimehe sõidupäevik. Samuti on kõne all olnud vallavanema aruanne.

Esmaspäevase lehenumbri loos «Hüvitisega susserdamised lõid volikogus kired lõkkele» avalikuks, kuidas Otepää poliitikule Jaanus Raidalile (Keskerakond) hüvitise maksmise otsustamine kujunes hiljutisel volikogu istungil tuliseks mõttevahetuseks. Lendu läksid sõnad «võltsitud dokumendid», «poliitiline raha» ja «koalitsiooni hind».

Nimelt oli päevakorras Otepää vallavanemale Kaido Tambergile, volikogu esimehele Jaanus Barkalale ja Raidalile isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise kulude hüvitise maksmine. See on 20 senti kilomeeter, kuid mitte rohkem kui 335 eurot kuus. Eelnõud võeti vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles