Täht jääb esialgu Itaaliasse

Ville Arike
, reporter
Copy
Võrkpallur Robert Täht.
Võrkpallur Robert Täht. Foto: Elmo Riig

Itaalia võttis koroonaviirusega võitlemisel kasutusele karmid abinõud. Muu hulgas jäävad spordivõistlused ära vähemalt 3. aprillini.

Võrust pärit võrkpalluri Robert Tähe koduklubi Perugia pidi teisipäeval võõrustama meistrite liiga veerandfinaali mängus Novõi Urengoi Fakelit. Vastasmeeskond aga keeldus Itaaliasse lendamast. Teadaolevalt võib mäng toimuda järgmisel nädalal hoopis Sloveenias.

Samas on Perugia volletiim üks väheseid pallimänguvõistkondi, kes jätkab Itaalias treeninguid. «Eelmisel nädalal pandi saal kõigi muude asjade jaoks kinni ja jäi ainult meie meeskonna päralt. Kogu hoone desinfitseeriti,» rääkis Täht.

Välistatud pole tema sõnul seegi, et liigahooaeg kuulutatakse lõppenuks ja mehed naasevad kodudesse. Itaaliast tuleb teateid välismängijatest, kes nõuavadki klubilt luba koju minna. «Kuni klubi jätkab tööd, jään siia,» kinnitas Täht. «Käin saali ja kodu vahet. Kui söök otsa saab, lähen poodi. Täna hommikul, kui üleriigiline karantiin oli välja kuulutatud, tungles juba enne poodide avamist nende ees päris suur mass.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles