GALERII ⟩ Poeriiulitel on lüngad, kuid kaupa jätkub

Arved Breidaks
, reporter
Copy

Reede hommikul pärast kaupluste avamist oli poodides ostlejaid mõnevõrra rohkem kui tavaliselt sellisel kellaajal, kuid paanikat polnud ning kaupa jätkus.

Pärast seda kui neljapäeval selgus, et koroonaviirus on jõudnud ka Võrumaale ning kohalik võim sulges lasteasutused, hakkasid inimesed varuma suuremas koguses pika säilivusajaga toiduaineid ning tualettpaberit.

Võru Maksimarketis avaldusid reede hommikul selle suuremahulise ostlemise jäljed lünkadena supipurkide ja kuivainete riiulitel, kuid kaupa jätkus ning seda lisati ka riiulitele juurde.

Poodi sisenemisel saab iga inimene tõmmata kätte tasuta kilekindad, samuti desinfitseeritakse kõik Maksimarketi ostukärud iga kasutuskorra järel.

Võru suuremate kaupluste parklates oli autosid vahest mõnevõrra rohkem kui reede hommikul tavaliselt, kuid ka mitte pilgeni täis.

Võru koolimajades valitses aga vaikus - ustele olid kleebitud infolehed, mis teavitasid nakkusohust või koolitöö üleviimist kaugõppele.

Valitsus kuulutas seoses koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas ja viiruse tõenäolise Eesti-sisese leviku laienemisega riigis välja eriolukorra. Eriolukord kehtib 1. maini 2020, kui valitsus ei otsusta teisiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles