Prügifirma palub teavitada muudatustest töökorralduses

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Seoses eriolukorra kehtestamisega Eestis on tänaseks juba paljud ettevõtted teinud ümberkorraldusi oma töökorraldustes ja paljud kindlasti veel teevad seda.

Seoses sellega paneb prügiveofirma Eesti Keskkonnateenused AS oma klientidele, eriti just ettevõtetele südamele, et kui asutus on kehtestanud piirangud või on suletud ning jäätmete veos on vaja ajutiselt muudatusi, tuleks neid teavitada sellest esimesel võimalusel, et vältida asjatuid sõite ja kulutusi.

Eesti Keskkonnateenused AS on sulgenud kõik klienditeeninduspunktid. Vastatakse küll telefonikõnedele, kuid palutakse eelistada võimalusel suhtluseks e-kirja. Vastata lubatakse esimesel võimalusel.

Ka teise suure prügiveofirma Ragn-Sellsi kontorid on suletud, esialgse otsuse järgi 31. märtsini.

Kiireim viis tellimusi esitada on kasutada Ragn-Sellsi iseteenindust. Vajadusel aitab ettevõtte klienditugi telefonil 606 0439.

Jäätmete vastuvõtt ning konteinerite väljastamine ja vastuvõtt Ragn-Sellsi territooriumil on peatatud 1. maini. Konteinerite tühjendamine jätkub tavapäraselt. Lisatühjendusi saab vajadusel tellida ettevõtte iseteenindusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles