Maxima lühendab poodide lahtiolekuaega (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lähtuvalt terviseameti soovitusest saavad kõik Maxima poed täna õhtuks kaupluse põrandale märgistuse klientidele soovitusliku pikivahe hoidmiseks.
Lähtuvalt terviseameti soovitusest saavad kõik Maxima poed täna õhtuks kaupluse põrandale märgistuse klientidele soovitusliku pikivahe hoidmiseks. Foto: Urmas Glase

Maxima lühendab oma kaupluste lahtiolekuaega kahe tunni võrra, et hoida kauplustes klienditeeninduse taset, kaupade saadavust ning väljapanekuid. Tänaseist on kõikide Maxima kaupluste igapäevased lahtiolekuajad 9.00 – 21.00.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on oluline ka tänases olukorras pakkuda klientidele kaupa ja teenindust, millega ollakse harjunud tavaolukorras. "Sellest lähtuvalt tegime otsuse muuta oma kaupluste lahtioleku aega ning alates 17. märtsist on kõik Maxima kauplused avatud kella 9.00 – 21.00-ni."

Muutes kaupluste lahtioleku aega, lühendatakse ka tööpäeva 2 tunni võrra, et seeläbi võimaldada oma töötajatele paindlikumaid tööajagraafikuid.

Lähtuvalt terviseameti soovitusest saavad kõik Maxima poed täna õhtuks kaupluse põrandale märgistuse klientidele soovitusliku pikivahe hoidmiseks. Nii ostjate kui töötajate ohutust silmas pidades on Maxima suurendanud kauplustes tähelepanu hügieeninõuete täitmisele ning töötanud välja ettevõttesisese raporteerimisjuhendi võimalikuks kriisisituatsiooniks.

Kõikides poodides toimub mitu korda päevas kontaktpindade (ostukorvid ja -kärud, makseterminalid, puuteekraanid, kassalindid) desinfitseerimine ning kogu kaupluses viiakse igapäevaselt läbi süvendatud puhastus. Klientidele pakutakse kaupluses võimalust käte desinfitseerimiseks nii sisenemisel kui väljumisel.

Maxima kavandab lisameetmeid oma töötajate ohutuse tagamiseks individuaalsete desinfitseerimisvahendite ning näokaitsete osas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles