Vangerdused toovad muudatusi valla juhtimises

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Praegune Otepää vallavanem Kaido Tamberg (vasakul) annab kuu lõpus nii-öelda teatepulga üle Jaanus Barkalale, kes praegu on volikogu esimees.
Praegune Otepää vallavanem Kaido Tamberg (vasakul) annab kuu lõpus nii-öelda teatepulga üle Jaanus Barkalale, kes praegu on volikogu esimees. Foto: Maarius Suviste

Märtsi lõpus võtab praegune Otepää volikogu esimees Jaanus Barkala valimisliidukaaslaselt Kaido Tambergilt üle vallavanema ameti.

Eelmisel neljapäeval leidis Otepää kultuurimajas aset volikogu istung, mis koroonaviirusest tingitud eriolukorrale viidates oli kuulutatud kinniseks. Volinikud ei kogunenud mitte harjumuspäraselt, külg külje kõrval, suure laua taha, vaid igaüks istus teistest piisavalt ohutus kauguses.

Üks päevakorrapunkt nägi ette ka uue vallavanema valimist. Teatavasti esitas jaanuaris omastamises kahtlustuse saanud praegune Otepää vallavanem Kaido Tamberg (valimisliit Ühinenud Kogukonnad) hiljuti avalduse ametist tagasiastumiseks 31. märtsist. Ta tõi põhjustena välja oma tervise ning vajaduse tagada meeskonnas töörahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles