Kauplustekett kehtestas karmid reeglid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tartu K-Rauta parkimisplats oli esmaspäeval üsna hõre, inimesi oli poodlemas vähe.
Tartu K-Rauta parkimisplats oli esmaspäeval üsna hõre, inimesi oli poodlemas vähe. Foto: Kristjan Teedema

Ehituspoodide kett K-rauta jääb eriolukorras avatuks, kuid on kehtestanud ranged reeglid külastajate ja töötajate tervise kaitseks.

K-rauta kaupluste turundusjuht Kristina Kovalkova sõnul on kasutusel mitmeid abinõusid, muu hulgas piiratakse korraga kaupluses viibivate külastajate arvu, palutakse tulla kauplusesse üksi, nõutakse pikivahe hoidmist.

Ühtlasi on klientidele ja töötajatele tehtud kättesaadavaks desinfitseerimisvahendid ja kindad, pindu puhastatakse pidevalt ning kassadesse paigaldatakse läbipaistvad vaheseinad nakkusohtliku kontakti vältimiseks.

"Ühtlasi palume, et inimesed, kes on haiged või peavad viibima karantiinis, meie kaupluseid ei külastaks. Nii era- kui ärikliendid saavad teha tellimuse ka kauplusesse tulemata telefoni või e-posti teel, kauba saab tellida koju või objektile või leppida kokku üleandmise kaupluse kaubahoovis," ütles Kovalkova.

Ka ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja Bauhof hoiab oma väljaspool kaubanduskeskusi asuvad kauplused avatuna, viimastel nädalatel on firma teatel hüppeliselt kasvanud e-poe tellimuste maht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles