Veetootja pääses viirusest praegu ehmatusega

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Koroonaviirusekahtlus sundis joogitootjat ühe oma villimisliini reedeks seiskama. Sellel nädalal peaks see taas käivituma. Foto on illustratiivne ja sellel olev inimene pole juhtunuga seotud. Arvo Meeks
Koroonaviirusekahtlus sundis joogitootjat ühe oma villimisliini reedeks seiskama. Sellel nädalal peaks see taas käivituma. Foto on illustratiivne ja sellel olev inimene pole juhtunuga seotud. Arvo Meeks Foto: Arvo Meeks

Värska Vesi peatas reedel joogivee villimisliini, sest liinil töötanud naine tundis end halvasti ja tekkis kahtlus, et tal võib olla koroonaviirus. Veetootja pääses siiski ehmatusega, sest eile pärastlõunal Tartu laborist saadud testi tulemuste järgi 61-aastasel naisel koroonaviirust ei tuvastatud.

«Õnneks oli proov negatiivne, praegu läks viirus meist mööda,» rääkis ettevõtte juhatuse liige Urmas Jõgeva. Tema sõnul on haigestunud naine praegu kodusel ravil ning uuest nädalast saab joogiveeliin tööd jätkata.

Jõgeva sõnul käis viirusekahtlusega naine laupäeval Tartus proovi andmas, tulemusest anti talle telefoni teel teada pühapäeval. «Seekord pääsesime kerge ehmatusega,» lisas Jõgeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles