Kinnisel istungil arutatakse ka hüvitise maksmist

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Kui tavaliselt toimuvad Otepää volikogu istungid vallamajas, nagu sellelgi pildil näha on, siis sel reedel tuleb istung juba teist korda kultuurikeskuses.
Kui tavaliselt toimuvad Otepää volikogu istungid vallamajas, nagu sellelgi pildil näha on, siis sel reedel tuleb istung juba teist korda kultuurikeskuses. Foto: Arvo Meeks

Sel reedel seisab ees järjekordne Otepää vallavolikogu istung. Päevakorras on ka endisele vallavanemale ametist vabastamise puhul hüvitise maksmine ja volikogu uue esimehe valimine. Istung on eriolukorrale viidates taas kinnine.

Kogunemine Otepää kultuurikeskuses leiab aset ülehomme. «Ilmsete haigustunnustega ja hiljuti välismaalt tulnud volinikel ja kutsutud külalistel palume istungil mitte osaleda. Seoses Eesti Vabariigis välja kuulutatud eriolukorraga ja avalike ürituste keeluga on volikogu istung kinnine,» teatas vallavalitsus.

Ühe punktina on päevakorras vallavanemale ametist vabastamisel hüvitise maksmine. Vallavanem Kaido Tamberg esitas 12. märtsil avalduse tagasiastumiseks 31. märtsist, tuues põhjusena välja halvenenud tervisliku seisundi. Tervishoiuteenuse osutaja 26. märtsi tõendi kohaselt ei võimalda Tambergi tervislik seisund tal püsivalt täita vallavanema kohustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles