Valgalane aitas leida hättasattunud lapse

LEPM
Copy
Politsei sai teate Valgast, et raudtee ääres on pisike poiss, kollane jope seljas, müts peas, kindad käes.
Politsei sai teate Valgast, et raudtee ääres on pisike poiss, kollane jope seljas, müts peas, kindad käes. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas lipsas väikelaps ema käest minema ja sattus raudtee äärde ekslema. Laps leiti tänu teda näinud kohalikule mehele, kes kiirelt politsei kutsus.

«Aitäh Alekseile, kes märkas hättasattunud last ja läks talle appi!» kirjutab Lõuna prefektuur oma Facebooki-lehel. Politsei sai teate Valgast, milles seisis, et raudtee ääres on pisike poiss, kollane jope seljas, müts peas, kindad käes. Täiesti ihuüksinda, ei räägi ühtki sõna ja lihtsalt seisab. Politsei läks asja uurima.

«Peagi saime hädaabikõne emalt, kes otsis Valgas taga oma kolmeaastast poega. Selgus, et ema oli lapse riidesse pannud ja lubanud tal vaikselt juba õue liikuda, kuni ise kohe järele läheb. Pisike põnn leidis aga maja ette jõudes ühe aiaaugu, lipsas sealtkaudu kiirelt tänavale ning eksles edasi raudtee äärde,» kirjeldas postitus.

Laps anti üle emale. «Võite kujutada ette tema kergendustunnet, et kogu olukord tänu abivalmis Alekseile nii kiiresti ja õnnelikult lahenes,» lisati postituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles