Koroonaproovide võtjad tänavad abivalmis võrulasi

LEPM
Copy
OÜ Alre kiirabiauto pääses taas liikuma võruilaste abil.
OÜ Alre kiirabiauto pääses taas liikuma võruilaste abil. Foto: Erakogu

Võrumaal koroonaproove võtnud OÜ Alre kiirabiautol purunes teisipäeval rehv, mille vahetamisel olid abiks Olerexi tanklas parkinud veoautojuhid.

“Sõidan hetkel kiirabiautoga, et võtta COVID-19 proove ja teisipäeval, 31. märtsil juhtus väike äpardus. Nimelt olime Võru kandis, kui meie autol rehv katki läks. Võtsime suuna Võru Olerexi tanklasse, et rehv ära vahetada. Asusin asja kallale, et uuesti liikvele saada. Paraku asub tagavararehv taga põhja all, kuhu hästi pori ja talvel ka sool lendab. Rehvi juures toimetades tuli välja, et poldid, mis rehvi kinni hoiavad, on kinni roostetanud. Kuna kiirabiautos vajalike tööriistu sellise töö jaoks ei ole, siis palusin veoautojuhtidelt abi, kes parkisid sealsamas.

Appi tulid Reigo Nukki (Renlog OÜ) ja Kaido Ott (PK Oliver). Koos me seal pusisime, et asi tehtud saaks. Kahjuks ei olnud käepäraste vahenditega võimalik polte lahti saada. Kaido pakkus välja, et läheb käib kodus ja toob relaka. Samal ajal läksin uurisin Olerexi teenindajate Monika Ploomi ja Kadri Juhansoni käest, kas oleks võimalik nende tankla tagant voolu saada. Nad tulid ilusti meile vastu ja panid pikenduse maja taha. Lõpuks saime kamba peale asja tehtud ning sõit sai jätkuda. Suur suur aitäh ja kummardus teile, et te appi tulite!

Loodan, et see väike kiri jõuab ka abiliste tööandjateni. Väärt inimesed olete tööle võtnud, hoidke neid! Püsige terved ja olge kodus!” kirjutab Facebookis OÜ Alre meeskonnda kuuluv Mart-Hannes Reinfeldt.

OÜ Alre tegutseb põhiliselt Järvamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles