Mehed kuritarvitasid desovahendit (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Desovahendit tuleb kasutada eesmärgipäraselt. Foto on illustratiivne.
Desovahendit tuleb kasutada eesmärgipäraselt. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Reedest lisandusid Eestis senisest veelgi karmimad nõuded kauplustele. Nende täitmist jälgib ka politsei. Samuti kontrollitakse nõuete täitmist mänguväljakutel.

"Elu eriolukorras on teistsugune: varasemalt olime rahul, kui lapsed mänguväljakutel mängisid, hetkel on olukord vastupidine," tõdeb Valga konstaablijaoskond oma Facebooki-lehel.

Nii said Valga valla korrakaitsjad laupäeval jätkuvalt teateid, et lapsed viibivad mänguväljakutel või avalikus ruumis hulgakesi. "Paneme veel kord lastevanematele südamele: palun kannatame selle olukorra ära. Tugev tuul on teinud pahandust ja mõne väljakuid piirava sildi minema viinud: need asendatakse, hetkel ükski mänguväljak paraku avatud ei ole," rõhutavad korrakaitsjad.

Laupäevane ring maakonna kauplustesse näitas, et nii kauplused kui ka seal viibivad inimesed on tublid: kasutatakse maske, kindaid ja desinfitseerimisvahendeid.

Ühte Valgamaa kauplusesse said aga politseinikud ka kummalise väljakutse. Nimelt asus üks meeste seltskond seal käte desinfitseerimisvahendit lausa jooma. Politsei rõhutab, et seda kindlasti teha ei tohiks, kuna see on äärmiselt ohtlik.

"Soovime kõigile kindlat meelt ja kannatlikkust, siis ei jää ka paremad päevad tulemata," on Valga korrakaitsjate praegune sõnum kaaskodanikele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles