Liputoa rajamine jätkub kriisi kiuste

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Keset Otepääd kõrgub vallamaja: plaanis on siduda lipuväljak lipu lugu tutvustava ekspositsiooniga väljakul asuvates ruumides.
Keset Otepääd kõrgub vallamaja: plaanis on siduda lipuväljak lipu lugu tutvustava ekspositsiooniga väljakul asuvates ruumides. Foto: Maarius Suviste

Keset eriolukorda ja kriisi sõlmis Otepää endine vallavanem käsunduslepingu valimisliidukaaslase osaühinguga, et eelmisel aastal alanud liputoa rajamisega tänavu lõpuni jõuda. Kui mullu oli teenuste kogumaksumus üle 8100 euro, siis tänavu näeb leping ette 14 000 eurot.

30. märtsil tuli Otepää vald välja kümnest punktist koosneva kriisiplaaniga, mida tutvustati ka avalikkusele. Näiteks näeb plaan ette hiljemalt mais vastu võtta lisaeelarve, millega külmutatakse vallale hädapäraselt mittevajalikud kulud ja edasilükkamist võimaldavad investeeringud. Samas luuakse kriisifond.

23. märtsil ehk nädal varem sõlmis aga endine vallavanem, praegune volikogu liige Kaido Tamberg (võimulolev valimisliit Ühinenud Kogukonnad) järjekordse käsunduslepingu osaühinguga Seiklus ja Elamus, mille juhatuse liige on valimisliidukaaslane Rein Org.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles