Kirju karjäär viis Karl Kirdi asevallavanema ametini

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga asevallavanem Karl Kirt on elus pidanud mitmesuguseid ameteid ja põhilist tegevussuunda on raske välja tuua. Ta tõdes, et igatseb praegu enim raadiotööd.
Valga asevallavanem Karl Kirt on elus pidanud mitmesuguseid ameteid ja põhilist tegevussuunda on raske välja tuua. Ta tõdes, et igatseb praegu enim raadiotööd. Foto: Arvo Meeks

Ministrite nõunik, noorsootöö spetsialist, raadiohääl – Tõrva noormehe Karl Kirdi tööpalett on olnud omajagu kirju. Nüüd töötab ta Valga asevallavanemana ja tõdeb, et avanevad võimalused tuleb ära kasutada.

Karl Kirdi (27) elus on poliitika mänginud olulist rolli. Juba 2011. aastast kuulub ta Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda. Huvi ühiskonnaelu ja kogukondliku tegevuse vastu tekkis juba põhikoolis. Lemmikained olid toona ühiskonnaõpetus, ajalugu, geograafia ja kirjandus. «Sellest loomulikult said jätku riigiteaduste õpingud.»

Kuigi üksikküsimustes seisukohad muutuvad, on mehe sõnul põhiline maailmavaade läbi aja samaks jäänud. Ta lausus, et talle on tähtis kogukond. «Olen oma elus palju vabatahtlikku tööd teinud ja mittetulundusühinguid juhtinud. Sotsiaaldemokraatidel on tähtsal kohal rohujuuretasand, inimestest hoolimine. See põhiväärtus on minus kindlasti olemas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles