Valgamaa noorte ettevõtluskonkursil selgitati parimad

Siim Saavik
, reporter
Copy
Õpilasfirma Loodus.
Õpilasfirma Loodus. Foto: Erakogu

Eile selgitati välja Valgamaa Arenguagentuuri korraldatud noorte ettevõtluskonkursi “Nupp nokib” parimad.

Esimese koha saavutas Valga gümnaasiumi õpilasfirma Loodus. Õpilasfirmas Loodus tegutsevad Erika Rääk, Kristel Koger ja Merili Treufeldt, juhendaja Egle Kõvask.

Teine Koht kuulus Tõrva gümnaasiumi minifirmale Silmailu. Minifirmas Silmailu tegutsevad Heleri Põder ja Piia Papagoi, juhendaja on Epp Kalja.

Kolmanda koha sai Tsirguliina kooli minifirma ATM (alati taskus märkmik). Minifirmas ATM tegutsevad Gerda Ly Käis ja Iris Punt, juhendaja Merlika Hüdsi, mentor Katre Kikkas.

Võitja sai auhinnaks 500, teine koht 300 ja kolmas 200 eurot. Lisaks sellele sai parim õpilasfirma enda valdusesse „Nupp nokib” rändkarika.

Žürii eripreemia "Ärilõuna" kuulus muljetavaldava virtuaalesinemise eest Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla õpilasfirmale Tavell.

Õpilasfirmas Tavell tegustevad Artjom Maksimtšuk, Rasmus Susi ja Morris Tann, juhendaja on Marek Mekk.

Võistlusel osales üheksa õpilas- ja minfirmat. Osalejaid oli Valga ja Tõrva gümnaasiumitest ning Valga, Tsirguliina ja Hargla põhikoolidest. Valgamaal tegutses sellel õppeastal ka üks maakonnaülene ja rahvusvaheline firma.

Lisaks juhendajatele toetasid õpilasi ka erinevate asutused, nagu Valgamaa Arenguagentuur, MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla, Valga, Tõlliste ning Taheva Avatud Noortekeskused.

Eriolukorra tingimustes viidi võistlus läbi kontaktivabalt Zoomi keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles