Aasta suurpere selgub telesaates

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mullu Eesti aasta suurpereks nimetatud perekond Soon oma koduõuel Võrumaal: Jürgen (vasakult), Madli, Joonas, Anni, Mihkel ja Katrin. Arvo Meeks
Mullu Eesti aasta suurpereks nimetatud perekond Soon oma koduõuel Võrumaal: Jürgen (vasakult), Madli, Joonas, Anni, Mihkel ja Katrin. Arvo Meeks Foto: Arvo Meeks

Taas saab esitada aasta suurpere konkursile kandidaate. Tiitel ja sellega kaasnev 7000 eurot antakse võitjale üle 24. mail telesaates «Hommik Anuga». Kandidaate saab esitada Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) kodulehel 13. maini.

«Nelja või enama lapsega perekondadele mõeldud konkurss on loodud eesmärgiga tunnustada Eestimaa suurperesid,» sõnas ELPLi president Aage Õunap. «Välja antava stipendiumiga toetame suurpere liikmete jätkuvat teadmiste omandamist, oskuste arendamist ning loomingulist tegevust, et tuua neid ühiskonnale eeskujuks.»

«Juba 11. korda välja antavale aasta suurpere tiitlile ootame kandideerima peresid, kes hoiavad ja väärtustavad oma liikmete ainulaadsust ning eripära. Kandideerida võiksid kõik pered, kus vanemad püüdlevad iseenda unistuste poole, kus panustatakse laste heaolusse ja arengusse, ollakse tegusad ja toimekad ning eeskujuks teistelegi,» sõnas Õunap. «Traditsioonilist suurperepäeva, mis on teoks saanud juba 15 korda, me tänavu eriolukorra tõttu korraldada ei saa, kuid traditsioonide jätkamiseks anname tiitli ja toetuse siiski välja.»

Kandidaate aasta suurpere tiitlile võivad esitada kõik Eesti inimesed – näiteks suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad –, täites selleks ELPLi kodulehel vastava vormi.

Konkurssi toetab Bigbank AS. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles