Väike Oliver esitas pandeemia ainetel monotüki

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Oliver Kõvask
 
Oliver Kõvask  Foto: Arvo Meeks

Kuigi eriolukorra tõttu «Elmari lastesaadet» ei toimu, ei istu Tõrva vallas elav saatejuht Oliver Kõvask niisama, ta on valmis saanud vahva monoetenduse.

Oliver rääkis raadiole Elmar, kuidas ta koroonakriisi ajal igapäevaseid tegemisi toimetab. «Elan oma perega maal ja siin ikka tegemist leiab. Aga ma tõesti ei kujuta ette, kuidas mu klassikaaslased hakkama saavad, kes peavad hetkel kogu aeg vaid linnas olema.»

Poiss rääkis ka oma e-õppest. «Õpetaja kirjutab teksti valmis ja ema loeb mulle selle ette. Seejärel mina hakkan lahendama. Tunnistan, et õpetaja juures oli lihtsam ja tahan rohkem koolis õppida.»

Juttu oli ka värskest monotükist «Väike Oliver konoorakarantiinis». Produtsent ja idee autor Martin Mae tõdes, et lapsed võivad praegusest ajast hoopis teistmoodi aru saada kui täiskasvanud.

«Leian, et lastele on eriolukord imelik ja kohati ilmselt ka naljakas. Töötan Kanal 2 uudistetoimetuse tiimi juures ja olen ise tunnistaja olnud, kuidas intervjuus rääkis üks laps, et «praegu on konoora ja tuleb end hoida». Nii saigi etenduse pealkirjaks «Väike Oliver konoorakarantiinis»,» lisas Mae.

Mae lisas, et etendus filmiti üles Elva kultuurikeskuses. «Oliver oli laval, nii nagu ühe etenduse ajal peab olema. Mõni kaamera töötas automaatselt ja ise olin kaameraga keset saali,» täpsustas ta.

Monotükk oli 4. mail üleval Piletilevi keskkonnas. «Iga etenduse pileti pealt läheb euro Eesti Lasterikaste Perede Liidule. Nalja etenduses saab, see on kindel! Kas sõnum inimesteni kohale jõuab, näitab tulevik,» muigas produtsent. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles