Lätis on tänasest lubatud kuni 25 inimesega kogunemised

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Eesti ja Läti vahelised teed on 15. maini veel suletud ja ühest riigist teise tohib minna vaid läbi piiripunktide.
Eesti ja Läti vahelised teed on 15. maini veel suletud ja ühest riigist teise tohib minna vaid läbi piiripunktide. Foto: Marko Saarm

Lätis leevendatakse teisipäevast järjekordset osa koroonapiirangutest, sealhulgas on lubatud kuni 25 inimesega kogunemised.

Samal ajal peavad inimesed jätkama kõigi füüsilise distantsi ja epidemioloogilise turvalisuse reeglite järgimist, vahendab agentuur BNS.

Läti valitsuse otsusega on teisipäevast lubatud kuni 25 inimesega eraviisilised ja avalikud sise- ja välisüritused, samuti marsid ja piketid, kui on võimalik tagada inimeste vahel kahemeetrine distants. Lubatud on ka usutalitused.

Vabas õhus korraldatavatele üritustele ajalist piirangut ei ole, kuid siseruumides toimuvad üritused ei tohi kesta üle kolme tunni. Selliste ürituste korraldajad peavad tagama kõigi reeglite täitmist ja desinfitseerimisvahendite olemasolu.

Lätis tuvastati pühapäeva hommikust eilse hommikuni seitse uut koroonaviiruse juhtumit, teatas haiguste kontrolli ja ennetuskeskus esmaspäeval. Nakkusjuhtude koguarv riigis tõusis sellega 946ni. Lätis on paranenud 464 COVID-19 patsienti ja surnud 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles