Algas Tõrva gümnaasiumi staadioni rekonstrueerimise projekteerimine

LEPM
Copy
Vallavanem Maido Ruusmann ja Tõrva gümnaasiumi direktor Ivar Hanvere arutavad uuendatava staadioni tehnilisi detaile.
Vallavanem Maido Ruusmann ja Tõrva gümnaasiumi direktor Ivar Hanvere arutavad uuendatava staadioni tehnilisi detaile. Foto: Tõrva vallavalitsus

Tõrva vallavalitsus sõlmis lepingu Tõrva gümnaasiumi staadioni rekonstrueerimise ehitusprojekti koostamiseks. Läbiviidud hankemenetluses tegi parima pakkumise OÜ Inseneribüroo Urmas Nugin.

Rekonstrueeritav staadion planeeritakse multifunktsionaalse mängude ja kergejõustikuväljakuna, kus on võimalik treenida ning võistelda kuulitõuke, kettaheite, teivas-, kaugus-, kõrgus- ning kolmikhüppe aladel. Staadioni keskele on kavandatud kunstmuru jalgpalliväljak, mis peaks leevendama ka jalgpallikogukonna vajadust korraliku mänguväljaku järele. Lisaks nähakse projektiga ette korvpalli- ning tenniseväljakud, samuti staadioni teenindav hoone ja pealtvaatajate tribüün.

Tõrva vallavanem Maido Ruusmann sõnas, et kuigi projekteerimislepingu sõlmimine ei pane veel algust staadionil ehitustööde tegemisele, on see oluline samm edasi jõudmaks lähemale Tõrva gümnaasiumi staadioni kauaoodatud uuendamisele. „Anname endast parima, et juba lähiaastatel saaks staadion uuendatud ning koos juba rajatud tervise-, ratta- ning discgolfi radade ja valmiva ujulakompleksiga saaks Tõrva gümnaasiumi ümbrusest üks populaarsemaid tervisespordikeskusi Lõuna-Eestis,“ kommenteeris Ruusmann seatud eesmärke.

Ehitusprojekt koos hinnangulise ehitustööde maksumusega valmib lähimate kuude jooksul, misjärel tehakse edasised otsused, millal on võimalik rekonstrueerimistööd ette võtta.

Tõrva gümnaasiumi staadioni projekteerimistööde aluseks olev eskiislahendus
Tõrva gümnaasiumi staadioni projekteerimistööde aluseks olev eskiislahendus Foto: OÜ Inseneribüroo Urmas Nugin
Projekteerimisfirma OÜ Inseneribüroo Urmas Nugin tegi eelmisel reedel geoloogilisi pinnase uurimisi.
Projekteerimisfirma OÜ Inseneribüroo Urmas Nugin tegi eelmisel reedel geoloogilisi pinnase uurimisi. Foto: OÜ Inseneribüroo Urmas Nugin
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles