Vallavalitsuse maasturi tagastamisega lisakulusid ei kaasne

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kia Sorento on valla kasutuses veel juuni alguseni, kuna auto liisingufirmale tagastamiseks tuli sellest ette teatada kaks kuud.
Kia Sorento on valla kasutuses veel juuni alguseni, kuna auto liisingufirmale tagastamiseks tuli sellest ette teatada kaks kuud. Foto: Arvo Meeks

Kuigi vahel võib auto liisingufirmale tagastamine osutuda kulukaks, saab Valga vallavalitsus pahameelt tekitanud maasturi tagastada lisakuludeta.

Kui hiljuti käis Valga vallavalitsuse delegatsioon õnnitlemas valla aasta ema, saabusid nad sinna Kia Sorentoga, mille kohta vallavanem Ester Karuse oli varem teatanud, et tagastab auto liisingufirmale. Vallavanema sõnul on auto tagastamine siiski jõus. «Aprilli alguses see otsus tehti, juuni alguses läheb masin esindusse tagasi. Kaks kuud on sellega veel aega sõita alates tagastamisotsusest. Jaanikesse tulime sellega, kuna olime mitmekesi ja see on hea suur auto. Ise olen sellega sõitnud kaks korda selle aja jooksul.»

Auto tagastamine on inimestes tekitanud küsimusi, kas liisingufirmale sõiduki tagasi andmine pole ehk väga kulukas. Karuse sõnul see nii siiski ei ole. «Mingit lisahinda tagastamisel ei ole. Kaks kuud on lihtsalt etteteatamise aeg.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles