Taas saab külastada MTA büroosid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Jätkuvalt saab tuludeklaratsioone esitada nii paberil kui ka veebis.
Jätkuvalt saab tuludeklaratsioone esitada nii paberil kui ka veebis. Foto: Sander Ilvest

Maksu ja Tolliameti (MTA) teenindusbürood avatakse täna, 18. mail. Klientide ja teenindajate tervise huvides kehtib teenindussaalides 2+2 reegel ning saalide ooteruumid jäävad suletuks.

Inimesed, kellel on tuludeklaratsioon esitamata, ei pea kiirustama, sest paberil deklaratsioone võetakse vastu juuni lõpuni. Samuti on jätkuvalt avatud deklaratsioonide esitamise võimalus veebikeskkonnas e-MTA.

Teenindusbüroodes kehtib 2+2 reegel, mille järgi tohib teenindussaalis olla kliente vastavalt teenindajate arvule ning väljas järjekorras oodates tuleb hoida teistega vähemalt kahemeetrist vahemaad.

Teenindussaalide lettidele on paigutatud kaitsesirmid ning klientidel palutakse käsi desinfitseerida. Samuti desinfitseeritakse lõuna ajal kõikide büroode teeninduspinnad, mistõttu on bürood ajavahemikus kell 12-12.30 suletud.

"MTA prioriteet on hoida oma klientide ja töötajate tervist. Seega palume varuda kannatust, teenindusbüroodesse mitte kiirustada ja haigusnähtude ilmnemisel jääda koju," ütles MTA klienditeeninduse valdkonnajuht Heli Kullamaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles